Friday , 24 May 2024
Home » Else » Mi kell a férfinak?

Mi kell a férfinak?

Mára valami olyat kaptok, ami segít rendbe tenni a dolgokat egy kicsit. Egyik nap mentem a villamoson, és hallottam 3 tini fiú beszélgetését a lányokról. Azt hinnéd, az igények változtak meg, hogy erre a sok csücsöri, semmihez sem értő, ámde 3,5 kg sminkkel ellátott “teremtményre” lett szükség, de örömmel jelentem, a fiúk igényei semmit sem változtak az évezredek során. Miközben azt tárgyalták ki nagyokat röhögve, hogy Vivien még mosogatni sem tud, megdönteni jó maximum (ennyit a külcsínről), összefoglalták, mi fontos egy lányban. A Top 3 így hangzik, és ebben a sorrendben:

1. – Jó legyen vele a szex

2. – Őszintén szeressen

3. – Legyen házias

Minden más csak hozzáadott “cukormáz”. Mi nők ezt hajlamosak vagyunk túlbonyolítani, és azt hinni, a férfi erre és erre vágyik, de NEM! A nekik fölösleges cicomázkodás, meg még sok dolog, amit egymásnak, nőknek csinálunk, ha bevalljuk, ha nem; nem szükséges összetevői egy jó kapcsolatnak. Márpedig állítólag ez a cél.

Már csak olyan férfit kell találni, aki a mi millió szempontunknak is megfelel 🙂 . Kicsit segíthet a “Gondolkozz pasiaggyal” (Think like a man) c. film. A mi listánknak soha nem lenne vége, de a filmben megmagyarázzák, hogy is kéne ezt csinálni 🙂

Hozzáfűznivaló?

Facebook Comments

About Eni

2008 óta foglalkozom rövidebb cikkek írásával. Az élet nagyszerű témákat szolgáltat, és sokan szeretik is olvasni, amiket írok. Mostantól minden írásom megtalálható itt, egy helyen. [ENGLISH]: I'm writing shorter articles since 2008. Life provides great topics, and a lot of people like, what I write. All my writings can be found here, from now on.

Check Also

Fogyás hamburgerrel Part 17 – Gyógyulásom + Szuper, alacsony kalóriás receptek

Több, mint 4 hónapja nem írtam semmit. Ilyenkor tudni lehet, hogy felgyülemlett bennem a mondanivaló, ...