Sunday , 23 September 2018
Home » Else » Mi kell a férfinak?

Mi kell a férfinak?

Mára valami olyat kaptok, ami segít rendbe tenni a dolgokat egy kicsit. Egyik nap mentem a villamoson, és hallottam 3 tini fiú beszélgetését a lányokról. Azt hinnéd, az igények változtak meg, hogy erre a sok csücsöri, semmihez sem értő, ámde 3,5 kg sminkkel ellátott “teremtményre” lett szükség, de örömmel jelentem, a fiúk igényei semmit sem változtak az évezredek során. Miközben azt tárgyalták ki nagyokat röhögve, hogy Vivien még mosogatni sem tud, megdönteni jó maximum (ennyit a külcsínről), összefoglalták, mi fontos egy lányban. A Top 3 így hangzik, és ebben a sorrendben:

1. – Jó legyen vele a szex

2. – Őszintén szeressen

3. – Legyen házias

Minden más csak hozzáadott “cukormáz”. Mi nők ezt hajlamosak vagyunk túlbonyolítani, és azt hinni, a férfi erre és erre vágyik, de NEM! A nekik fölösleges cicomázkodás, meg még sok dolog, amit egymásnak, nőknek csinálunk, ha bevalljuk, ha nem; nem szükséges összetevői egy jó kapcsolatnak. Márpedig állítólag ez a cél.

Már csak olyan férfit kell találni, aki a mi millió szempontunknak is megfelel 🙂 . Kicsit segíthet a “Gondolkozz pasiaggyal” (Think like a man) c. film. A mi listánknak soha nem lenne vége, de a filmben megmagyarázzák, hogy is kéne ezt csinálni 🙂

Hozzáfűznivaló?

About Eni

2008 óta foglalkozom rövidebb cikkek írásával. Az élet nagyszerű témákat szolgáltat, és sokan szeretik is olvasni, amiket írok. Mostantól minden írásom megtalálható itt, egy helyen. [ENGLISH]: I'm writing shorter articles since 2008. Life provides great topics, and a lot of people like, what I write. All my writings can be found here, from now on.

Check Also

Motivációs filmek nőknek

Van jó pár film, amik nagy hatással voltak rám, ezek közül is itt egy rövid ...

Leave a Reply

Your email address will not be published.