Saturday , 22 June 2024
Home » Home » Polo

Polo

Régi vágyamat váltom valóra azzal, hogy elkezdtem mintákat/szövegeket tervezni a szabadidőmben. Ezeket pólókra, kapucnis pulcsikra, bögrékre, vászontáskákra, tornazsákokra nyomva tudod beszerezni.

http://eniways.ilovepolo.hu

 

Az “I love póló” (aki legyártja őket) annyira bízik a minőségben, hogy méretcsere garanciát vállalnak a rendelt termékekre, egyébként 5xl-es-ig van a valós méretezés. 3 év mintakopás garanciát is vállalnak mindenre, hogy többszáz mosást is kibírjon a termék és a minta is. Már rendeltem tőlük, tényleg minőségi a nyomat, és az anyag is.

Én kiagyalom, megtervezem, ők pedig Print On Demand szolgáltatással – vagyis hogy neked, egyedileg gyártják le a megrendelést követően – megvalósítják.

Folyamatosan töltöm fel a mintákat, de már jó pár fent van, és rendelhető. A termék színét te választod ki természetesen. A legtöbb minta magyarul lesz, néhány jól hangzik két nyelven is, de van, ami csak angolul lesz elérhető.

Állandó kedvezmény: 20.000 Ft felett ingyenes szállítás Foxpost automatába.

Szállítási országok: Magyarország, Szlovákia, Németország, Franciaország, Ausztria, Románia, Olaszország, Spanyolország, Szlovénia, Csehország (a lista még bővülni fog)

A facebook oldalamra folyamatosan fogom kitenni a mintákat és azt, hogy hogy nézne ki rajtad: https://www.facebook.com/eniwaysblog

Kövesd az oldalt tiktokon is, hogy ne maradj le az újakról: https://www.tiktok.com/@eniwayspolo

Van egy jó dumád/ minta ötleted, ami jól mutatna hordva is? Írj rám a facebook odalamon, és megtervezem neked. Pár napra rá elfogadja a gyártó, és már rendelhető is!

 

Facebook Comments