Thursday , 16 August 2018
Home » Else » Hogyan vedd rá a férjed, hogy megtegye, amit kérsz?
600x600

Hogyan vedd rá a férjed, hogy megtegye, amit kérsz?

Mark Gungor nevét akkor ismertem meg, amikor futótűzként terjedt a neten a férfi agy és a női agy különbségeiről szóló vicces előadásrészlet. Egy pár perces video, ami újra és újra szembejött, és annyira bírtam, hogy rákerestem, nincs-e belőle több.

Így találtam rá Mark-ra, a wisconsin-i lelkipásztorra, aki házassági szemináriumokat tart nagyon szórakoztató formában. Tudja, miről beszél, hiszen 42 éve házas, a felesége a középiskolai szerelme volt, és mindent megtesznek, hogy fenntartsák a jó házasságukat. Ezért hajlandóak maguk is változni, nézőpontot váltani, beleélni magukat a másik helyzetébe. Amikor rájöttek, hogy ez ritka, mint a fehér holló, – hiszen a párok tagjai folyton csak a saját szemszögükből nézik a dolgokat, és ezért mennek szét annyian – Mark a gyülekezetén kívül is elkezdett házassági tanácsokat adni. Azóta a felesége, Debbie aktív támogatásával járja Amerikát, telt házas előadásokat tart, és könyveket ír.

Peter Net-nek köszönhetően már magyarul is élvezhetjük az előadásait, ugyanis feltette őket a youtube csatornájára, nem tudom, ki fordította a videokat, mert több helyen is láttam őket, de neki is köszönöm! Melegen ajánlom a megtekintésüket azoknak is, akik épp nem élnek párkapcsolatban, nagyon sokat segít abban, hogy megismerjük a másik nem észjárását, és így felismerjük, hogy miként csinálhatnánk jobban a következő alkalommal.

Most az egyik kedvenc előadásomat osztom meg, arra a címe hallgat, hogy ‘Hogyan vedd rá a férjed, hogy megtegye, amit kérsz?’ A két video összesen 1 órás, de garantálom, hogy többször újra akarod majd nézni! 🙂 Fiúknak is ajánlom egyébként, sokat lehet belőle okulni nekik is.

 

6a07ee14e7441bb5fac7c24f1f288e5b_thumb

 

⇒ Az előadás 1. része (kattints)

⇒ Az előadás 2. része (kattints)

Ez az előadás arról szól, hogy micsoda álomvilágban élünk mi nők, hiszen elvárjuk a párunktól, hogy kérés nélkül teljesítse a vágyainkat, legyen gondolatolvasó, és találja ki, mit akarunk. Ha szólni kell, az már nem az igazi, esetleg ha többször kell szólni, az már egyenesen tragédia. A videokból megtudhatjuk, ez miért irreális elvárás. Arról is szó van, hogy mi magunkkal szemben is túl sokat várunk, pedig a férfiak nem tökéletes, hanem valódi nőre vágynak. De nem lövöm le az összes poént, nézzétek meg!

 

A többi előadás  >> ITT << megnézhető!

About Eni

2008 óta foglalkozom rövidebb cikkek írásával. Az élet nagyszerű témákat szolgáltat, és sokan szeretik is olvasni, amiket írok. Mostantól minden írásom megtalálható itt, egy helyen. [ENGLISH]: I'm writing shorter articles since 2008. Life provides great topics, and a lot of people like, what I write. All my writings can be found here, from now on.

Check Also

BeFunky Collage

Újabb 20 cukormáz mentes csajfilm

Az első részt szerettétek, nekem pedig folyamatosan jutottak eszembe az új címek, ahogy befejeztem az ...