Friday , 24 May 2024
Home » Else » Hogyan vedd rá a férjed, hogy megtegye, amit kérsz?

Hogyan vedd rá a férjed, hogy megtegye, amit kérsz?

Mark Gungor nevét akkor ismertem meg, amikor futótűzként terjedt a neten a férfi agy és a női agy különbségeiről szóló vicces előadásrészlet. Egy pár perces video, ami újra és újra szembejött, és annyira bírtam, hogy rákerestem, nincs-e belőle több.

Így találtam rá Mark-ra, a wisconsin-i lelkipásztorra, aki házassági szemináriumokat tart nagyon szórakoztató formában. Tudja, miről beszél, hiszen 42 éve házas, a felesége a középiskolai szerelme volt, és mindent megtesznek, hogy fenntartsák a jó házasságukat. Ezért hajlandóak maguk is változni, nézőpontot váltani, beleélni magukat a másik helyzetébe. Amikor rájöttek, hogy ez ritka, mint a fehér holló, – hiszen a párok tagjai folyton csak a saját szemszögükből nézik a dolgokat, és ezért mennek szét annyian – Mark a gyülekezetén kívül is elkezdett házassági tanácsokat adni. Azóta a felesége, Debbie aktív támogatásával járja Amerikát, telt házas előadásokat tart, és könyveket ír.

Peter Net-nek köszönhetően már magyarul is élvezhetjük az előadásait, ugyanis feltette őket a youtube csatornájára, nem tudom, ki fordította a videokat, mert több helyen is láttam őket, de neki is köszönöm! Melegen ajánlom a megtekintésüket azoknak is, akik épp nem élnek párkapcsolatban, nagyon sokat segít abban, hogy megismerjük a másik nem észjárását, és így felismerjük, hogy miként csinálhatnánk jobban a következő alkalommal.

Most az egyik kedvenc előadásomat osztom meg, arra a címe hallgat, hogy ‘Hogyan vedd rá a férjed, hogy megtegye, amit kérsz?’ A két video összesen 1 órás, de garantálom, hogy többször újra akarod majd nézni! 🙂 Fiúknak is ajánlom egyébként, sokat lehet belőle okulni nekik is.

 

6a07ee14e7441bb5fac7c24f1f288e5b_thumb

 

⇒ Az előadás 1. része (kattints)

⇒ Az előadás 2. része (kattints)

Ez az előadás arról szól, hogy micsoda álomvilágban élünk mi nők, hiszen elvárjuk a párunktól, hogy kérés nélkül teljesítse a vágyainkat, legyen gondolatolvasó, és találja ki, mit akarunk. Ha szólni kell, az már nem az igazi, esetleg ha többször kell szólni, az már egyenesen tragédia. A videokból megtudhatjuk, ez miért irreális elvárás. Arról is szó van, hogy mi magunkkal szemben is túl sokat várunk, pedig a férfiak nem tökéletes, hanem valódi nőre vágynak. De nem lövöm le az összes poént, nézzétek meg!

 

A többi előadás  >> ITT << megnézhető!

Facebook Comments

About Eni

2008 óta foglalkozom rövidebb cikkek írásával. Az élet nagyszerű témákat szolgáltat, és sokan szeretik is olvasni, amiket írok. Mostantól minden írásom megtalálható itt, egy helyen. [ENGLISH]: I'm writing shorter articles since 2008. Life provides great topics, and a lot of people like, what I write. All my writings can be found here, from now on.

Check Also

Nemzetek konyhája – Tunéziai kefteji

Imádom az olyan külhoni kajákat, amik mindennapi itthon is kapható dolgokból is könnyen elkészíthetők, csak ...