Monday , 22 April 2024
Home » Stroke » 71. – Stroke-os alkalmazások okostelefonra

71. – Stroke-os alkalmazások okostelefonra

Még akkor találtam ezeket az applikációkat, amikor kijöttem a kórházból, és nagyon foglalkoztatott a stroke-os téma. Az alábbi applikációk letölthetők ingyenesen Androidos telefonra. Mindkettő arra hivatott, hogy a mutató – és a középső ujj (amiket ugye a legtöbbet használunk) finom motoros mozgásait fejlessze.

A FINGER RUNNER-ben a piros és a kék körre kell helyeznünk a 2 említett ujjunkat, és azokkal futást imitálni. Minél gyorsabban “futunk”, annál messzebbre jutunk, és annál több pontunk lesz.

 

unnamed_1.png

A MAGIC PIANO-ban az a cél, hogy minél kevesebbszer üssünk félre. Azt a dallamot kell minél pontosabban visszaadnunk, amit a program előír. Az ingyenes számok letöltésével saját ízlésünk szerint alakíthatjuk.

htaea.png

Az alkalmazások letölthetőek a PLAY ÁRUHÁZBÓL ingyenesen.

 

Erre a honlapra csak a stroke-ról szóló blogom esszenciális posztjai kerülnek fel, valamint azok a bejegyzések, amiket 2015 február 1. után írtam. Ha részletesebben érdekel a stroke téma, látogass el az erről szóló blogomra! Egy stroke-os naplója: http://strokeomvolt.blog.hu, és a Strokeinfó Alapítvány honlapjára: http://strokeinfo.hu

Facebook Comments

About Eni

2008 óta foglalkozom rövidebb cikkek írásával. Az élet nagyszerű témákat szolgáltat, és sokan szeretik is olvasni, amiket írok. Mostantól minden írásom megtalálható itt, egy helyen. [ENGLISH]: I'm writing shorter articles since 2008. Life provides great topics, and a lot of people like, what I write. All my writings can be found here, from now on.

Check Also

Fogyás hamburgerrel Part 1 – Mi vaaan?? | Weight loss with hamburgers – Whaaat??

Isten hozott Eni nagy fogyás kalandján! Azt tudom, hogy nem egy hétfői napon kezdődött, meg ...