Friday , 24 May 2024
Home » Plus Size » Normális melltartót mindenkinek!

Normális melltartót mindenkinek!

Gok Wan-nak, a híres stylist-nak volt egy műsora arról, hogy a nagyobb mellmérettel rendelkező nők (jellemzően a britek) mennyire rosszul választják meg a melltartó méretet. A tapasztalatok alapján ajánlatos legalább egyszer ellátogatni egy márkás fehérnemű üzletbe, ha nem is vásárlási szándékkal tesszük, mert ahol forgalmaznak nagyobb méreteket is, ott már tudják, mekkora kell. Tehát sem nagy, sem kicsi, jó a kör-és kosárméret is. Szóval legalább megtudjuk a pontos méretünket.


A push-up, vagyis szivacsos melltartót eredetileg épphogy a nagymellűek számára fejlesztették ki, mert megemeli a melleket, mielőtt még a kisebb mellű nők mellnagyobbításra kezdték használni. Tehát ne essünk abba a hibába, hogy szivacs, esetleg merevítő nélküli melltartót veszünk, azért, hogy ne tűnjön olyan nagynak; vagy kisebbet veszünk, amibe nem fér bele rendesen a mellünk, azzal a címszóval, hogy ‘szexi’.
A mellek hosszú távon deformálódhatnak, lógni kezdenek, és a hátfájásnak is ez az egyik kiváltó oka.Itthon még mindig problémát jelent, hogy egy nagymellű nő fehér, testszínű, és fekete, valamint minden díszítés nélküli melltartót kap, szinte kizárólag. Ha szép, fiatalos kinézetű melltartót szeretnénk, érdemes a külföldi webáruházak kínálatából szemezgetni, a ‘plus size bra’ kifejezésre keresve.Ki hol vásárol melltartót, és vannak-e méret gondjai?

 

Facebook Comments

About Eni

2008 óta foglalkozom rövidebb cikkek írásával. Az élet nagyszerű témákat szolgáltat, és sokan szeretik is olvasni, amiket írok. Mostantól minden írásom megtalálható itt, egy helyen. [ENGLISH]: I'm writing shorter articles since 2008. Life provides great topics, and a lot of people like, what I write. All my writings can be found here, from now on.

Check Also

Fogyás hamburgerrel Part 12 – Bűnözők | Weight loss with hamburgers – Criminals

Mostanában sokat lehet hallani azt a kifejezést, hogy ‘diet culture’, vagyis diéta kultúra.  Azon bullshitek, ...