Saturday , 20 July 2024
Home » Else » Miért van ez a honlap?

Miért van ez a honlap?

Velem nem tudnak mit kezdeni az emberek, nem tudnak hova tenni. Látom az arcukon a szenvedést, hogy bekategorizáljanak valahová, de ez általában nem sikerül.

Hogy lehet az, hogy itt ez a kövér lány, mégis szép, és magabiztos. Nem hagyja el magát, nem elhanyagolt, nem lusta (csak néha 🙂 ). És még azt is meri mondani másoknak is, hogy úgy jók, ahogy vannak? Ez nem normális.

A stroke kapcsán sem sikerül zöld ágra vergődni. Aki agyvérzést kap, azt le szokták írni, amőbának nézik. Én meg itt szaladgálok, mint a mérgezett egér, szinte gyógyultan. És közben úgy viselkedem, mint akinek semmi baja.

Az arab téma sem nem jön össze. Hogy lehet, hogy nem vagyok beszabályozva, nincs rajtam kendő, holott arab a párom. Különben is, mi ez a hülyeség nálam?

Az ezoterikus, filózgatós bejegyzéseim meg nem érthetőek. Engem is elkapott az ezo láz? Hát mondhatjuk, csak nálam 12 éves korom óta tart, és nem állt meg az érdeklődésem a Kiskegyed horoszkóp rovatánál. Boncolgatom az élet kérdéseit, mert szerintem több van benne, mint ami látható.

A válaszok a honlapomon találjátok ezekre a kérdésekre.
Na és, akiknek mindezek érdekesek, természetesek, ők a rendszeres olvasóim, akiknek ezúton is köszönöm a figyelmet! 🙂

Facebook Comments

About Eni

2008 óta foglalkozom rövidebb cikkek írásával. Az élet nagyszerű témákat szolgáltat, és sokan szeretik is olvasni, amiket írok. Mostantól minden írásom megtalálható itt, egy helyen. [ENGLISH]: I'm writing shorter articles since 2008. Life provides great topics, and a lot of people like, what I write. All my writings can be found here, from now on.

Check Also

Nemzetek konyhája – Tunéziai kefteji

Imádom az olyan külhoni kajákat, amik mindennapi itthon is kapható dolgokból is könnyen elkészíthetők, csak ...