Sunday , 5 February 2023
Home » Else » Miért jön ki mindig a merevítő??

Miért jön ki mindig a merevítő??

Ezt most azért teszem közzé, mert érdekel a véleményetek.

Lányok!
MIT LEHET KEZDENI A FOLYTON KIJÖVŐ MELLTARTÓ MEREVÍTŐKKEL?Életemben akárhány merevítős melltartót vettem, MINDBŐL kijött a merevítő előbb-utóbb. Hallottam, hogy mosózsákban kell mosni a melltartót. Egy ideig csináltam is, de abbahagytam, mert pont ugyanúgy kijött a merevítő egy idő után. Aztán volt, aki a merevítő drót nélküli darabokat ajánlgatta, de az egy nagyobb mellű nőnél egyszerűen NEM TART, és szerintem ronda is. Hegyes Madonna-melleket csinál, vagy egyszerűen nagymamis. A sima kosaras (nem szivacsos) melltartókból több idő, mire kijön, de a végén akkor is ki fog jönni. Pár hónap kell mindegyiknek. Vettem kifejezetten drága melltartókat is pont ezért, de az sem bírta tovább ilyen szempontból, csak az anyaga esetleg. Nem tudom hány munkaórát töltöttem azzal, hogy megpróbáljam bevarrni a nyílást, ahol kibújnak. De szélmalomharcnak bizonyult minden esetben, mert végül úgyis utat talált.Ezeket direkt így tervezik? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Más nem küzd ezzel a problémával?

 

About Eni

2008 óta foglalkozom rövidebb cikkek írásával. Az élet nagyszerű témákat szolgáltat, és sokan szeretik is olvasni, amiket írok. Mostantól minden írásom megtalálható itt, egy helyen. [ENGLISH]: I'm writing shorter articles since 2008. Life provides great topics, and a lot of people like, what I write. All my writings can be found here, from now on.

Check Also

Eniways Tarot – Tarot kártya olvasó lettem | I became a Tarot card reader 2021

FRISSÍTÉS 2023. Január: Milyen éved lesz? Éves TAROT kirakás kérhető az Eniways blog facebook oldalán ...

6 comments

  1. Nekem azt mondták, az Angliában vásároltakból pl. nem jön ki.

  2. nagynetolvaj@freemail.hu'
    Nagyné Tolvaj Irén

    Láttam már hirdetésben egy “melltartómentő”-nek nevezett pöcköt, amit a merevítő előbukkanó végére kell bújtatni és tolni. De nem jegyeztem meg, hol találkoztam e találmánnyal!

  3. oda kell adni anyádnak oszt megvarrogatja…. puszi

Leave a Reply

Your email address will not be published.