Sunday , 5 February 2023
Home » Else » Adományozz az Eniways fenntartására az Indiegogo-n keresztül + jótékonysági felhívás

Adományozz az Eniways fenntartására az Indiegogo-n keresztül + jótékonysági felhívás

A Julie és Julia c. filmben van egy rész, ahol Julie-nak pénzt utalnak az olvasói, hogy fenntarthassa a blogját. Innen jött az ötlet, hogy ezt én is megcsinálom. Habár Magyarországon ennek még nincs kultúrája, Amerikában, és en bloc “Nyugaton” már sok éve dívik az internetes adakozás az olyan honlapoknak, amelyek tetszenek.

Az Indiegogo egy viszonylag új adománygyűjtő oldal, itt csináltam én is egy kampányt. Arra gyűjtök, hogy ne egyedül kelljen fizetnem az Eniways működési költségeit, és ezen felül egy felajánlásom is van. Ha a beérkezett pénz bármikor is meghaladja az oldal fenntartási költségét, a többit eljótékonykodom olyan szervezeteknek, mint a Strokeinfo Alapítvány, ahol önkéntes vagyok, és a 42 közösség, valamint a Magyar Szegénységellenes Hálózat, ahol ismerem a vezetőket.

Kattintts ide a részletekért:

Az főoldalon balra fent új menüpontot is hoztam létre ennek a célnak, ott nyomon lehet majd követni.

Köszönöm!

About Eni

2008 óta foglalkozom rövidebb cikkek írásával. Az élet nagyszerű témákat szolgáltat, és sokan szeretik is olvasni, amiket írok. Mostantól minden írásom megtalálható itt, egy helyen. [ENGLISH]: I'm writing shorter articles since 2008. Life provides great topics, and a lot of people like, what I write. All my writings can be found here, from now on.

Check Also

Eniways Tarot – Tarot kártya olvasó lettem | I became a Tarot card reader 2021

FRISSÍTÉS 2023. Január: Milyen éved lesz? Éves TAROT kirakás kérhető az Eniways blog facebook oldalán ...