Saturday , 2 December 2023
Home » Arab » A világ “elmuszlimosodása” – összeesküvés elmélet

A világ “elmuszlimosodása” – összeesküvés elmélet

Én igazán sok összeesküvés-elméletet hallottam már, egy ideig még a hobbim is volt ezek tanulmányozása. De ilyen hajmeresztő gondolatok még nálam is kiverik a biztosítékot. Van egy nem túl közeli ismerősöm, aki nem tudja, hogy a párom muszlim, és a minap úgy alakult a beszélgetés, hogy előadta nekem a beteges elméletét. Elméletileg tanult ember, de ezek után ez nekem semmit sem jelent. Többször megkérdeztem, ezeket honnan veszi, de nem adott egyértelmű választ, csak hogy olvasta/hallotta. Megkérdeztem, olvasta-e a Koránt, hogy ilyen pontosan tudja, mit írnak benne arról, amit váltig állít, vagyis, hogy mi a muszlimok “terve”, miszerint tudatosan megszállják a világot, betelepülnek mindenhová. Az emberek félnek attól, amit nem ismernek, és azoktól, akik többen vannak, márpedig a muszlimok kb. 1,6-2,2 milliárdan vannak világszerte, és a számuk részben azért nő, mert egyre többen térnek át erre a vallásra (férfiak is). Leszögezném, hogy ez nem egy szekta, nem lehet senkit rávenni, hogy erre a vallásra váltson.

942175_10201235650036494_2117409227_n.jpg

Olyan vallásról beszélünk, ami egy vallástalan, vagy egy vallását nem tartó embernek szimpatikus, tartható, emberközeli lehet. Főleg, hogy a muszlimok számára a legjobb, egyetlen igaz vallás is, ami a többi egyistenhívő vallásból alakult ki, és épen ezért ők az utolsónak, a mindent felülírónak is tartják. Gyerekkoruk óta úgy tanítják őket, hogy csak ezt ismerik igazán, és fogadják el, mint alternatíva, és úgy hiszik, hogy majd ha meghalnak, a számadáskor jutalom pontok járnak a megtérített lelkekért. Ez azonban az egyetlen agymosás része a dolognak. Nincs olyan széles látókörük, mint nekünk, hiszen ők sosem választhattak. Ezért alakulhatott ki az a nézet is, hogy ha már az ő vallásuk ilyen szupi, terjesszék szélesebb körben is. De pont mivel hisznek az isteni elrendelésben, nekik nem lehetnek világuralomra törő “terveik”. Ha Isten ezt akarná, hogy a muszlimok uralják a világot, majd tudatja velük, majd megmutatkozik a szándéka. De direkt ők nem akarnak ilyesmit.

936397_10201299780399713_946494199_n.jpg

Erre a paranoid elvre sokan kíváncsiak, de én mély meggyőződéssel cáfolhatom ezt. Próbálok olyan dolgot találni, amibe kapaszkodva megerősíthetem, mert nem kenyerem szépíteni a dolgokat. Nem találtam mást azonban, mint az The arrivals című, a Zeitgeist filmekhez hasonló szemfelnyitó dokumentumfilm sorozatot, melyek arról szólnak, hogy a muszlimok szilárdan állnak majd, ha eljön a világ vége, hogy kik a világ igazi ellenségei, és ők is alátámasztják Jézus 2. eljövetelét. De egyetlen szó sem esik benne arról, hogy a muszlimok akarnák uralni a világot. Mielőtt bárki hülyeségeket hinne el, előbb utána kéne kérdezni és olvasni, én is csak ennyit csináltam. Google a barátunk, tessék használni.

About Eni

2008 óta foglalkozom rövidebb cikkek írásával. Az élet nagyszerű témákat szolgáltat, és sokan szeretik is olvasni, amiket írok. Mostantól minden írásom megtalálható itt, egy helyen. [ENGLISH]: I'm writing shorter articles since 2008. Life provides great topics, and a lot of people like, what I write. All my writings can be found here, from now on.

Check Also

Nemzetek konyhája | Tunéziai Lablabi

Lablabi [leblebi] Tipikusan az a kaja, ami ronda és finom. Hozzávalók 4 személyre: Fél kg ...

Leave a Reply

Your email address will not be published.