Friday , 24 May 2024
Home » Arab » A világ “elmuszlimosodása” – összeesküvés elmélet

A világ “elmuszlimosodása” – összeesküvés elmélet

Én igazán sok összeesküvés-elméletet hallottam már, egy ideig még a hobbim is volt ezek tanulmányozása. De ilyen hajmeresztő gondolatok még nálam is kiverik a biztosítékot. Van egy nem túl közeli ismerősöm, aki nem tudja, hogy a párom muszlim, és a minap úgy alakult a beszélgetés, hogy előadta nekem a beteges elméletét. Elméletileg tanult ember, de ezek után ez nekem semmit sem jelent. Többször megkérdeztem, ezeket honnan veszi, de nem adott egyértelmű választ, csak hogy olvasta/hallotta. Megkérdeztem, olvasta-e a Koránt, hogy ilyen pontosan tudja, mit írnak benne arról, amit váltig állít, vagyis, hogy mi a muszlimok “terve”, miszerint tudatosan megszállják a világot, betelepülnek mindenhová. Az emberek félnek attól, amit nem ismernek, és azoktól, akik többen vannak, márpedig a muszlimok kb. 1,6-2,2 milliárdan vannak világszerte, és a számuk részben azért nő, mert egyre többen térnek át erre a vallásra (férfiak is). Leszögezném, hogy ez nem egy szekta, nem lehet senkit rávenni, hogy erre a vallásra váltson.

942175_10201235650036494_2117409227_n.jpg

Olyan vallásról beszélünk, ami egy vallástalan, vagy egy vallását nem tartó embernek szimpatikus, tartható, emberközeli lehet. Főleg, hogy a muszlimok számára a legjobb, egyetlen igaz vallás is, ami a többi egyistenhívő vallásból alakult ki, és épen ezért ők az utolsónak, a mindent felülírónak is tartják. Gyerekkoruk óta úgy tanítják őket, hogy csak ezt ismerik igazán, és fogadják el, mint alternatíva, és úgy hiszik, hogy majd ha meghalnak, a számadáskor jutalom pontok járnak a megtérített lelkekért. Ez azonban az egyetlen agymosás része a dolognak. Nincs olyan széles látókörük, mint nekünk, hiszen ők sosem választhattak. Ezért alakulhatott ki az a nézet is, hogy ha már az ő vallásuk ilyen szupi, terjesszék szélesebb körben is. De pont mivel hisznek az isteni elrendelésben, nekik nem lehetnek világuralomra törő “terveik”. Ha Isten ezt akarná, hogy a muszlimok uralják a világot, majd tudatja velük, majd megmutatkozik a szándéka. De direkt ők nem akarnak ilyesmit.

936397_10201299780399713_946494199_n.jpg

Erre a paranoid elvre sokan kíváncsiak, de én mély meggyőződéssel cáfolhatom ezt. Próbálok olyan dolgot találni, amibe kapaszkodva megerősíthetem, mert nem kenyerem szépíteni a dolgokat. Nem találtam mást azonban, mint az The arrivals című, a Zeitgeist filmekhez hasonló szemfelnyitó dokumentumfilm sorozatot, melyek arról szólnak, hogy a muszlimok szilárdan állnak majd, ha eljön a világ vége, hogy kik a világ igazi ellenségei, és ők is alátámasztják Jézus 2. eljövetelét. De egyetlen szó sem esik benne arról, hogy a muszlimok akarnák uralni a világot. Mielőtt bárki hülyeségeket hinne el, előbb utána kéne kérdezni és olvasni, én is csak ennyit csináltam. Google a barátunk, tessék használni.

Facebook Comments

About Eni

2008 óta foglalkozom rövidebb cikkek írásával. Az élet nagyszerű témákat szolgáltat, és sokan szeretik is olvasni, amiket írok. Mostantól minden írásom megtalálható itt, egy helyen. [ENGLISH]: I'm writing shorter articles since 2008. Life provides great topics, and a lot of people like, what I write. All my writings can be found here, from now on.

Check Also

Kedvenc arab/muszlim témájú filmjeim

AZ ARABOK. Szeretjük egy kalap alá venni a keleti embereket, de valójában a világon mindenhol ...