Saturday , 20 July 2024
Home » Else » Filózgatok #4 – Reklámok

Filózgatok #4 – Reklámok

Az utóbbi napokban kénytelen vagyok újra tv-t nézni időnként, 5 év után. A következő megállapításra jutottam: amit a reklámok dedós módon mondanak, azt el kell osztani 2-vel, és ha még úgy is megvennénk azon az áron, amin kínálják, akkor megéri. De általánosságban csak azokat a termékeket reklámozzák, amik amúgy nem mennek. Jó bornak ugye nem kell cégér, tehát az a jó, amit nem is reklámoznak. Ha jó, úgyis eladható.

Az a szégyen, hogy egy “sikeres” mai embert az határoz meg, hogy ezekből az agyonreklámozott szarokból minél több legyen a birtokában. Majmolják a többieket, mert hát menő, akkor nekem is kell. Nincs bátorságuk az embereknek azt csinálni, amit akarnak, mert félnek, mit gondolnak mások. Mi ez, ha nem börtön? Először ettől a zsák kavicstól kéne megszabadulni, nem? A megfelelési kényszertől. Mennyivel szabadabbak, boldogabbak lennénk…

Facebook Comments

About Eni

2008 óta foglalkozom rövidebb cikkek írásával. Az élet nagyszerű témákat szolgáltat, és sokan szeretik is olvasni, amiket írok. Mostantól minden írásom megtalálható itt, egy helyen. [ENGLISH]: I'm writing shorter articles since 2008. Life provides great topics, and a lot of people like, what I write. All my writings can be found here, from now on.

Check Also

Nemzetek konyhája – Tunéziai kefteji

Imádom az olyan külhoni kajákat, amik mindennapi itthon is kapható dolgokból is könnyen elkészíthetők, csak ...