Saturday , 27 April 2024
Home » Arab » 2024-ben teljesül az álmom: A szövegeimet viselve is láthatom rajtatok!

2024-ben teljesül az álmom: A szövegeimet viselve is láthatom rajtatok!

Aki követi a blogot facebookon, az már pár napja észrevehette, hogy a Napom-hoz és a Reels-hez folyamatosan kerülnek fel rövid videók nyomtatható mintákkal.

Régi vágyamat váltom valóra azzal, hogy elkezdtem mintákat/szövegeket tervezni a szabadidőmben. Ezeket pólókra, kapucnis pulcsikra, bögrékre, vászontáskákra, tornazsákokra nyomva tudod beszerezni már élőben.

http://eniways.ilovepolo.hu

 

Mindig, amikor kitaláltam, hallottam, vagy olvastam egy jó dumát azt gondoltam, ezt szívesen látnám/hordanám is. A blogom szellemiségét és humorát tükrözik a minták. Szarkasztikus, szerethető, vicces okostojás, mint én  Ezen kívül egyedi megrendelésre is tervezek mintát. Ha csak annyit is érek el, hogy felnevetsz, vagy elgondolkodsz azon, amit látsz, már akkor is megéri ellátogatni az oldalaimra (alább).

Az “I love póló” (aki legyártja őket) annyira bízik a minőségben, hogy méretcsere garanciát vállalnak a rendelt termékekre, egyébként 5xl-es-ig van a valós méretezés. 3 év mintakopás garanciát is vállalnak mindenre, hogy többszáz mosást is kibírjon a termék és a minta is. Már rendeltem tőlük, tényleg minőségi a nyomat, és az anyag is.

Én kiagyalom, megtervezem, ők pedig Print On Demand szolgáltatással – vagyis hogy neked, egyedileg gyártják le a megrendelést követően – megvalósítják.

Folyamatosan töltöm fel a mintákat, de már jó pár fent van, és rendelhető. A termék színét te választod ki természetesen. A legtöbb minta magyarul lesz, néhány jól hangzik két nyelven is, de van, ami csak angolul lesz elérhető.

 

 

 

 

 

Meglepetést is hoztam, van az oldalon egy Valentin napi akció, ha még most rendelsz. Attól függően, hogy egyet, vagy többfélét kérsz, különféle kuponkódokat tudsz használni a rendelés leadásnál:

  • HjKcrHat – 400 Ft kedvezmény
  • 5fph1dz6 – 1000 Ft kedvezmény 10.000 Ft feletti vásárlás esetén
  • 9dnSu7K3 – 500 Ft kedvezmény két bögre vásárlása esetén
  • VqfH75nR – 5% kedvezmény
  • xhyWi7Ka – díjmentes GLS szállítás 15.000 Ft felett

Minden kupon: 2024. február 14-ig érvényes!

A február 7-ig leadott rendeléseket biztosan kiszállítják Valentin nap előtt!

 

Kis ízelítő a mintákból, még sok van és lesz ezeken kívül (nagyítás rákattintással):

 

 

 

Állandó kedvezmény: 20.000 Ft felett ingyenes szállítás Foxpost automatába.

Szállítási országok: Magyarország, Szlovákia, Németország, Franciaország, Ausztria, Románia, Olaszország, Spanyolország, Szlovénia, Csehország (a lista még bővülni fog)

 

A facebook oldalamra folyamatosan fogom kitenni a mintákat és azt, hogy hogy nézne ki rajtad: https://www.facebook.com/eniwaysblog

 

Kövesd az oldalt tiktokon is, hogy ne maradj le az újakról: https://www.tiktok.com/@eniwayspolo

 

 

Van egy jó dumád/ minta ötleted, ami jól mutatna hordva is? Írj rám a facebook odalamon, és megtervezem neked. Pár napra rá elfogadja a gyártó, és már rendelhető is!

 

 

Köszönöm Nektek, akik itt vagyok akár a 9 évvel ezelőtti blog indulástól kezdve akár annak, aki út közben kapcsolódott be, sokat jelent a figyelmetek!

Régi vágyam teljesül idén, és végre kis anyagi segítség is bejön a blog fenntartásához is, ami évi 25.000 Ft. Ezt tűztem ki célul, hogy jövőre már ne kerüljön pénzembe, hanem a póló eladásokból behozza az árát.

 

Facebook Comments

About Eni

2008 óta foglalkozom rövidebb cikkek írásával. Az élet nagyszerű témákat szolgáltat, és sokan szeretik is olvasni, amiket írok. Mostantól minden írásom megtalálható itt, egy helyen. [ENGLISH]: I'm writing shorter articles since 2008. Life provides great topics, and a lot of people like, what I write. All my writings can be found here, from now on.

Check Also

Fogyás hamburgerrel Part 17 – Gyógyulásom + Szuper, alacsony kalóriás receptek

Több, mint 4 hónapja nem írtam semmit. Ilyenkor tudni lehet, hogy felgyülemlett bennem a mondanivaló, ...